top of page

Подорожі шапки з вагонами Барселоною

Шапка з вагонами заслужила особливе місце в серцях фанатів Укрзалізниці. Особливо у тих, хто живе за кордоном. Одна із шапок зараз живе в Барселоні та разом з власницею проводить яскраві екскурсії містом.

Олександра, гід ненудних екскурсій Барселоною

Я уже вісім років живу в Барселоні. Шалено закохана в це надзвичайне місто і вважаю своєю місією закохувати в нього усіх! Тому разом зі своїм чоловіком проводжу насичені екскурсії, які точно запам’ятаються. Якщо хочете закохатися в Барселону раз і безповоротно – вам до нас. А якщо не можете приїхати, то багато розповідаю про місто у своєму блозі в Інстаграм.


Мерч Укрзалізниці відкрив для мене Борис Джонсон, коли дав інтерв’ю у шапці з вагонами. Я одразу зрозуміла, що мені теж вона необхідна. Форма шапки – це спогади з дитинства. Давно забутий фасон, що знову став модним. Оскільки онлайн-магазин ще не працював, дістати її справді було нелегко. Вдалося купити тільки тоді, коли я приїхала в Україну у Кривий Ріг. І на зворотному шляху мала встигнути між тривогами заїхати на вокзал, щоб нарешті її придбати. Встигла!



Купила одразу три шапки: для себе, для молодшого брата, який просто обожнює тему потягів і залізних доріг, а також для свого друга, який тісно пов’язаний із будівництвом залізниці і активно підтримує Україну.


Зараз такий одяг як мерч Укрзалізниці – це не тільки про стиль. В першу чергу, він про ідентифікацію себе як українця. Особливо в Європі, коли так цінно побачити своїх. А у шапці тебе видно здалеку.


bottom of page